play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Ana Širić iz Posušja prošla dalje u emisiji The Voice Hrvatska

Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Luka Novokmet, Sandro Bjelanović, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović osmoro su natjecatelja koje ćemo u HRT-ovom showu The Voice gledati sljedeće subote u zadnjoj polufinalnoj emisiji.

Osim žirija, koji čine Vanna, Davor Gobac, Damir Urban i Dino Jelusić, veliku ulogu u ovoj fazi natjecanja imali su i gledatelji, njih više od 100.000 koliko ih je večeras glasalo za svoje favorite u prvoj emisiji spektakla koja je emitirana uživo. Iz svakog tima jednog natjecatelja birali su TV gledatelji svojim pozivima, a jednog mentori, a to je ujedno bila i zadnja odluka mentora ove sezone, jer je od sljedeće subote sve prepušteno publici.

The Voice Hrvatska u subotu navečer na Prvom programu HRT-a izravno iz čak dva studija, ‘Anton Marti‘ i ‘Zvonimir Bajsić‘, donio je uzbudljive nastupe uz mnogo želja, emocija i neizvjesnosti za šesnaestero natjecatelja, najboljih prema mišljenju njihovih mentora. Emisija je počela zajedničkim nastupom svih šesnaestero mladih i talentiranih kandidata koji su izveli pjesmu ‘I Gotta Feeling‘ (The Black Eyed Peas) uz snažnu i glasnu podršku publike i navijača. Nakon što su voditelji Iva Šulentić Ivan Vukušić uveli publiku, u studiju i pred ekranima, u emisiju i objasnili način glasanja došlo je vrijeme za tim Dine Jelusića.

Posljednja u prvoj emisiji uživo nastupila je Ana Širić iz Posušja, medicinska sestra moćnog glasa i duše koju publika prepoznaje i nagrađuje velikim pljeskom za vrijeme i nakon izvedbe pjesme ‘Dušo moja‘ (Kemal Monteno).

Nakon zatvaranja glasanja, nakon ovih sjajnih nastupa, publika odlučuje da u polufinale ide upravo Ana, a Urban je odlučio da s njim dalje ide i Toni, prenosi Večernji list.

0%