play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Dugi iščekivana komedija s Kevinom Hartom stigla na Netflix

Godina je tek počela, a Netflix obogaćuje svoj sadržaj hitovima. Od danas je dostupna komedija Lift, u kojoj glume Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Viveik Kalra, Yun Jee Kim i Sam Worthington.

“Međunarodna ekipa pljačkaša, predvođena Cyrusom Whitakerom (Kevin Hart), udružuje se kako bi ukrala 500 milijuna dolara iz putničkog zrakoplova”, glasi opis filma. Skupina kriminalaca angažirana je da napravi ono što najbolje znaju – pljačkaju bogate. Trebaju ukrasti novac iz zrakoplova prije nego što on završi u pogrešnim rukama.

Pljačka bi se trebala dogoditi u zrakoplovu usred leta, a Cyrus je glavni mozak tima. Iskusan je lopov koji se nagodio s vladom u posljednjoj pljački. Trailer prikazuje Cyrusa kako svojim suradnicima objašnjava gotovo nemogući zadatak i upozorava ih da će završiti u zatvoru ako ga ne izvrše.

“Pola milijarde u zlatu je na putu do terorističke ćelije”, kaže on. “Moramo ga ukrasti usred leta.” Cyrus daje sve od sebe kako bi skovao savršen plan, no brojne komplikacije dovode do toga da će ekipa dio plana morati improvizirati.

Čim je u studenom objavljen trailer, zaintrigirao je publiku. U svega 15 sati skupio je više od milijun pregleda, a do danas se ta brojka popela na nevjerojatna 32 milijuna.

0%