play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Huawei novim procesorima ponovno u samom vrhu

Američke sankcije doživjele su fijasko nakon što je Huawei uspio ponovno proizvesti vlastite procesore i komponente za svoje vrhunske uređaje.

U unutrašnjosti Mate 60 Pro kuca integrirano kolo, snažna snaga veličine poštanske marke koja usklađuje sve, od običnih telefonskih zadataka do složene računalne fotografije. Ugrađena u ovaj uređaj, ona pokreće elektroničke kanale koji su krvotok moderne komunikacije.

Moć ovog čipa ne završava sa njegovim hardverom. Ovaj tehnološki div omogućen umjetnom inteligencijom, integrirajući algoritme strojnog učenja i neurone mreže za obradu (NPU) sa srcem SoC-a. Očekujte izvanredne sposobnosti kao što su proširena fotografija, prevođenje u stvarnom vremenu i prediktivna analitika usmjerena na razumijevanje ponašanja korisnika kako bi se optimizirala i performanse i potrošnja energije. Huawei, već unaprijednik u uključivanju posebnih NPU-ova u svoje čipove, vjerojatno dodatno gura granice umjetne inteligencije s ovim izdanjem.

Često postavljena pitanja o čipu Huawei Mate 60 Pro– Što uzdiže novi Mate 60 Pro čip iznad svojih prethodnika? Novi čip vjerojatno poboljšava brzinu obrade, učinkovitost energije i AI sposobnosti, rezultirajući ukupno superiornom performansom i korisničkim iskustvom.– Kako novi SoC poboljšava fotografske i video funkcionalnosti? Napredni AI algoritmi u novom čipu mogu poboljšati obradu slika i videa, što rezultira oštrijim fotografijama, boljom izvedbom u lošim svjetlosnim uvjetima i stabilizacijom snimanja videa.

0%