if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

50 tisuća KM za Centar Duga u Novom Travniku

U Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike u srijedu je potpisan ugovor o sufinanciranju nastavka izgradnje novog objekta edukacijsko – rehabilitacijskog centra Duga u Novom Travniku. Ugovor su potpisali federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić i direktorica centra Duga Sonja Nikolić Jurišić. Ovim ugovorom je osigurano 50.000 KM za izgradnju suterena novog objekta.

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i načelnik Općine Novi Travnik Stjepan Dujo koji je također potpisao Odluku kojom se iz proračuna Općine izdvaja 5.000 KM za potrebe izgradnje ovog objekta.

U priopćenju Federalnog ministarstva rada i socijalne politike navodi se da je ovo potpisivanje ugovora i odluke o sufinanciranju izgradnje ovog objekta pokazatelj da više i niže razine vlasti zajedno mogu i trebaju podržati projekte u zajednici koji imaju opći značaj i doprinose poboljšanju usluga, posebno socijalnog zbrinjavanja djece i osoba sa teškoćama u razvoju.

Centar Duga zbrinjava djecu i odrasle osobe s invaliditetom s područja Srednjobosanskog kantona. Zbog povećanog broja zahtjeva za smještajem, uprava Centra izradila je projekt proširenja smještajnih kapaciteta, odnosno izgradnje novog objekta kojim se povećava broj smještajnih kapaciteta, ali i standardi usluga koje ovaj centar nudi korisnicima, priopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

0%