if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Sjajni koncert Sergeja Ćetkovića u Vitezu: Dvorana ispunjena notama ljubavi

U sportskoj dvorani u Vitezu, u četvrtak 27. prosinca, je zavladao nevjerojatan duh ljubavi i glazbenog uzbuđenja, zahvaljujući neponovljivom nastupu Sergeja Ćetkovića. Ovaj talentirani pjevač očarao je publiku svojim emotivnim izvedbama vlastitih pjesama i hitova poznatih pjevača, stvarajući nezaboravno iskustvo koje će svi prisutni dugo pamtiti.

BBrothers su zagrijali publiku prije nastupa Sergeja, uz domaće hitove najboljih ljubavnih, a i zabavnih pjesama. Ljubav je bila glavna tema koncerta, a Ćetković je s posebnom toplinom prenosio emocije kroz svaku notu i stih. Dvorana je bila prepuna oduševljenih posjetitelja koji su iskusili maksimalno zadovoljstvo glazbenim doživljajem. Gospodin Sergej nije samo zabavljao, već je uspio dirnuti srca svih prisutnih, stvarajući nezaboravnu uspomenu.

Posebno je impresivna bila interakcija s publikom koja mu je iznimno važna. Mali i veliki, parovi su se osjećali kao da ponovno proživljavaju prve trenutke zaljubljenosti. Njegov bend i sam Sergej potrudili su se da iznesu što više emocije, čineći koncert emotivnim, nježnim i nadahnjujućim iskustvom.

Prije samog koncerta, za Drukčiji, Ćetković je izjavio: “Potrudit ćemo se da ljudi uživaju u našem repertoaru, koji gradimo već 25 godina. Nakon završetka, želimo čuti aplauz publike i vidjeti zadovoljstvo jer znamo da smo uradili nešto kako treba.”

Na pitanje koju poruku šalje ljudima za novu 2024. godinu, odgovorio je: “Budi svoj, ne pokušavaj se prilagoditi sredini. Budi zdrav, voli ljude oko sebe, pronađi unutarnji mir i širi ljubav.” Njegove riječi odražavaju duboku povezanost s publikom te želju za pozitivnim promjenama u životima svih. Sergej Ćetković stvarno je donio vitešku večer u Vitez, ispunivši ne samo ovaj grad, već cijelu Bosnu ljubavlju, glazbenom strašću i nezaboravnim trenucima.

0%