play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Đoković se namjerava još dugo baviti tenisom

Najbolji tenisač svih vremena Novak Đoković najavio je da će se još dugo baviti tenisom. Srbin ima 36 godina, a kaže da bi htio igrati i kad bude imao 40 i više godina. Ne čudi to, s obzirom na njegovu fizičku spremu, igračku kvalitetu i želju da ostane najbolji svih vremena.

“Nadam se da ću moći imati karijeru koja će doseći 40 ili čak više godina, vidjet ćemo. Brady je savršen primjer šampiona u svom sportu, netko tko je imao sjajnu i dugu karijeru. Proveo je puno vremena brinući se o sebi, oporavljajući se, pazeći da je pokriven svaki aspekt njegovog tijela i uma kako bi mogao imati uspješnu i dugotrajnu karijeru”, rekao je Đoković u razgovoru za Xinhua Net.

“Sezona 2023. bila je jedna od najboljih u mom životu. Zašto prestati kada nastavljaš igrati tako dobro? Stoga, krenut ću naprijed i raditi stvari iz godine u godinu te vidjeti koliko daleko mogu ići. Igrati protiv Alcaraza, jednog od najboljih igrača na svijetu, ovdje u Rijadu, nevjerojatno je za sport.

To odražava rastuću popularnost tenisa u zemlji. Simbolizira rastuću prisutnost zemlje na svjetskoj pozornici. Uzbuđen sam što Saudijska Arabija otvara vrata najboljim sportašima, umjetnicima i poslovnim liderima na svijetu”, zaključio je Đoković.

0%