play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dva odlična filma očekuju vas danas u kinu Novi Travnik

Jeste li se spremili za najslađi film godine? WONKA vas čeka u Kino Novi Travnik!

Subota 23.12.2023. u 17:00 sati! Cijena ulaznice 5 KM

Temeljeno na izvanrednom liku iz priče Charlie i tvornica čokolade. Od Paula Kinga, redatelja filmova Paddington i producenata Harry Potter i Fantastic Beasts franšiza, dolazi opojna mješavina magije i glazbe, kaosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i s puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timothée Chalamet. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstavit će publici mladog Willyja Wonku, prepunog ideja i odlučnog promijeniti svijet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom i ako ste dovoljno sretni da upoznate Willyja Wonku, sve je moguće.

Wonka priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Willy Wonka kakvog danas poznajemo.

Pripremite se za neočekivane i uzbudljive trenutke, prava avantura je iza ugla! MAŠA I MEDVJED: Još zabavnije

Subota 23.12.2023. u 15 sati!

Vežite se, očekuje vas opasna vožnja dok Maša kreće na fantastično putovanje od šume do grada i nazad. Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, slijedi nevolja! Dok se igra sa mladinim veom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove.

Bit ćete uvučeni u zadivljujuću i dirljivu božićnu bajku usredsređenu na dvanaest mjeseci. Maša i njen novi prijatelj učinit će sve što mogu da zapale duh magije u srcima. Pripremite se za neočekivane obrte i uzbudljive trenutke, prava avantura je iza ugla.

0%