if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Božićna čarolija u Uskoplju: Dva dana ljubavi, topline i radosti

U srcu Uskoplja, gdje se tradicija susreće s modernim čarolijama, održava se jedinstveni Božićni sajam koji je ove godine traje čak dva dana. Organizatori su unaprijed najavljivali da će ovo biti posebno iskustvo, ali nitko nije bio spreman na toliku količinu ljubavi, topline i radosti koja je preplavila dvorište OŠ “Uskoplje”.

Prije nego što su vrata sajma i kućica otvorena, na njihovoj Facebook stranici su dijelili uzbuđenje i pripreme, pozivajući sve na svoju “malu čaroliju”. U jučerašnjoj poruci su napisali: “Naša mala čarolija je spremna! Nadamo se da ćete ove lokacije iskoristiti za vaše najljepše uspomene.” Ovaj poziv bio je početak nečeg posebnog.

Sajam je započeo jučer u 16 sati, 22. prosinca, uz veselo otvaranje u dvorištu OŠ “Uskoplje”. Svi prisutni su mogli uživati u bogatom glazbenom programu koji je uključivao nastupe izvođača poput DJ Bilke, Župnog odbora Bl. Marije Petković i Braće Bralić. Već prvog dana, atmosfera je bila ispunjena energijom koja je obećavala još nevjerojatnih trenutaka u narednim danima.

Druženje je trajalo i trajalo sinoć s pravom glazbenom čarolijom, a organizatori su najavili zvučna imena za drugi dan Božićnog sajma, 23. prosinca. Svi će se moći prepustiti zvucima zbora Frama Uskoplje, Monty Banda i Klape Grga. To neće biti obična večer, već prava glazbena poslastica koja će dodatno začiniti već jučer ostvarenu blistavu atmosferu.

No, čarolija nije bila rezervirana samo za glazbene note. Drugi dan sajma će biti posebno posvećen najmlađima. Organizirat će se božićni party koji će uključivati dolazak Djeda Božićnjaka, modeliranje balona s klaunom, ples i druženje s omiljenim crtanim likovima. Djeca će moći stvarati čarolije s puno smijeha uz mađioničara koji je spreman očarati sve prisutne.

Danas je zakazano otvaranje drugog dana u 15 sati na istoj lokaciji, a atmosfera je definitivno nabijena iščekivanjem još jednog dana čarolije. Svi koji su posjetili Božićni sajam u Uskoplju odnijeli su sa sobom ne samo prekrasne uspomene već i osjećaj da je Božić zaista vrijeme ljubavi, topline i radosti. Ovaj sajam nije samo događaj; već je doživljaj koji će obogatiti duše svih posjetitelja, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag božićne čarolije.

0%