if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Imenovan Žiri/Ocjenjivački sud „Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2023. godinu”

U sklopu priprema manifestacije „Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2023. godinu“ imenovan je Žiri/Ocjenjivački sud „Izbora najboljeg sportaša Kantona za 2023. godinu koga sačinjavaju dugogodišnji istaknuti sportski radnici u sastavu Vedran Drmać, predsjednik, Ivan Sajević, potpredsjednik, i članovi Elizabeta Križanac, Slobodan Brkić, Anto Žunjić, Edhem Ekmeščić i Aziz Dlakić.

Domaćin manifestacija „Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2023. godinu“je Općina Kreševo na čelu sa načelnikom Renatom Pejakom i sportskim radnicima Općine Kreševo koji daju maksimalan doprinos u organizaciji ove manifestacije koja je jedan od najznačajnijih sportsko-kulturnih događaja u Kantonu.

Shodno tome za predsjednika Žirija/Ocjenjivačkog suda „Izbor najboljeg sportaša Kantona za 2023. godinu“ Općina Kreševo i Povjerenstvo za sport Općinskog vijeća Općine Kreševo predložilo je Vedrana Drmaća, profesora kineziologije i voditelja univerzalne škole sporta “Sparta”.

Sportski savez SBK/KSB nastavlja sa tradicijom da Općina domaćin predlaže predsjednika Žirija/Ocjenjivačkog suda što je tijekom sastanka u Kreševu sa načelnikom Pejakom i sportskim radnicima i učinjeno.

0%