if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Djeca- djeci: Dječji vrtić Novi Travnik ostvario još jednu uspješnu humanitarnu akciju

U duhu blagdanske solidarnosti i ljubavi, JU Dječji vrtić Novi Travnik, s Centrom za socijalni rad, uspješno je realizirao godišnju humanitarnu akciju “Djeca- djeci”. Ova hvalevrijedna inicijativa već je postala tradicija koja donosi osmijeh na lica mališana koji su socijalno ugroženi.

Ovogodišnja akcija obradovala je 32 djeteta, pruživši im toplinu i radost blagdana. Uz sudjelovanje obitelji i djece iz vrtića, akcija je prikupila higijenske materijale, odjeću, slatkiše i igračke koje će uljepšati praznike najmlađima koji su u potrebi.

Nema ništa ljepše od trenutka kada zajednica pokazuje svoje srce i brižnost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Obitelji vrtića iznova su se odazvale pozivu na solidarnost, pridonoseći uspjehu ove plemenite akcije. Njihova velikodušnost i angažman stvaraju nezaboravne trenutke za sve sudionike.

“Hvala roditeljima vrtića što se svake godine odazivaju akciji ‘Djeca- djeci’. S njihovom podrškom, zajedno smo stvorili najljepšu priču blagdanskog ozračja. Radost dijeljenja i ljubavi prema najmlađima čini nas sretnima i ponosnima”, izjavili su iz JU Dječji vrtić Novi Travnik.

Ova humanitarna akcija nije samo darovanje materijalnih dobara; to je izraz zajedništva i pažnje prema onima koji se suočavaju s izazovima. Djeca koja su primila darove osjetila su toplinu zajednice i shvatila važnost međusobne podrške.

Ukupno, “Djeca- djeci” nije samo blagdanski čin dobrote; to je svjetlo koje osvjetljava tamne kutke zajednice i donosi radost tamo gdje je najpotrebnija. Nastavak ove tradicije svake godine potvrđuje snagu ljubavi i brige koja je ukorijenjena u srcima svih koji sudjeluju.

0%