if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Sergej Ćetković uoči koncerta u Vitezu: Moja ekipa će se viteški potruditi da priredimo večer za pamćenje

Jedan od najpopularnijih pjevača regije Sergej Ćetković održat će koncert 27. prosinca, u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu, a za koncert vlada veliki interes publike.

Devet dana pred koncert Sergej Ćetković dao je intervju za portal Centralna.ba. Sergej je kazao da s nestrpljenjem čeka dolazak u Vitez i izlazak na stage.

– Uvijek su mi emocije pomiješane pred svaki novi koncert. Uzbuđenje, radost, iščekvivanje, malo treme, velika odgovornost, pozitivna energija… Tako je i ovog puta. Vjerujem da će koncert biti sjajan i da će publika biti zadovoljna. Moja ekipa i ja ćemo se viteški potruditi da svima koji budu došli priredimo večer za pamćenje, kazao je Sergej.

Na pitanje koji će biti glavni elementi ili iznenađenja koncertnog nastupa koji će oduševiti vjernu publiku Sergej je odgovorio:

– Nikad o tome ne govorim unaprijed. Iako je organizacija kao i uvijek na vrhunski profesionalnom nivou, volim da tijekom koncerta pustim publiku da u nekim momentima povede priču i ja se sa svojim bendom samo prepustim da me njihova energija vodi. Dozvolim da i mene publika iznenadi. A onda uzvratim na svoj način koji uvijek u zavisnosti od trenutka bude drugačiji. Ne treba sve otkrivati.

Kako ste se pripremali za ovaj koncert? Postoje li posebne pripreme ili rituali koje obavljate prije nastupa?

– Trudim se da budem okružen dragim ljudima, dobrom energijom…Onda sve to ponesem na scenu, a publika samo pojača te emocije i tada kreće ta razmjena koja svaki koncert učini posebnim. Nadam se da će i u Vitezu biti tako. Moja poruka je moja muzika i ono o čemu pjevam svih ovih godina, a to je ljubav. Svima želim dobro zdravlje, mira, ljubavi, radosti i što više trenutaka u životu koji će ih učiniti sretnim.

Kako koncerti, posebno nakon razdoblja ograničenja zbog pandemije, utiču na vašu umjetnost i interakciju s publikom?

– Sve se, hvala Bogu, vratilo u normalu i nadam se da nam se više nikada ništa slično neće dogoditi. Imam utisak da sam sa svojom publikom nadoknadio izgubljeno tijekom tog perioda i da sada samo u još ljepšem raspoloženju idemo naprijed u nove pobjede, kazao je Sergej.

Ulaznice za koncert možete potražiti na platformi www.event.ba, ili na prodajnim mjestima caffe Tropico Vitez, SIM mobile GMS, caffe My place Travnik i caffe Venezia Novi Travnik.

0%