if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Drugi Božićni malonogometni turnir u Vitezu 2023.

Dobrodošli ste 18.12. u Vitez na 2. Božićni malonogometni turnir, gdje će se ljubitelji malog nogometa okupiti i pokazati svoje vještine na terenu! Organizator ovog uzbudljivog natjecanja je profesor tjelesnog odgoja i sporta Goran Radoš, koji je posvetio trud i entuzijazam kako bi stvorio nezaboravno sportsko iskustvo i ove godine za sve sudionike.

Turnir će se održati u razdoblju od 18. do 29. prosinca 2023. godine u sportskoj dvorani u Vitezu. Ovogodišnji turnir donosi uzbudljive nagrade, s prvim mjestom nagrađenim s čak 3000 KM, drugim mjestom s 1500 KM i trećim mjestom s 500 KM. Osim toga, pojedinac koji pokaže najviše vještina bit će nagrađen titulom najboljeg igrača i nagradom od 100 KM, dok će najbolji golman turnira također dobiti svoju zasluženu nagradu od 100 KM.

Prijave za sudjelovanje na turniru su zatvorene od 12 sati danas, a izvlačenje parova već je obavljeno u 13 sati, a parove možete vidjeti i na slici ispod. Svi prijavljeni timovi imat će priliku pokazati svoje sposobnosti i boriti se za prestižne nagrade. Kotizacija za sudjelovanje iznosila je 200 KM po timu, što će doprinijeti boljoj organizaciji turnira i osigurati vrhunski doživljaj natjecanja.

Sutra 18.12. natjecanje će otvoriti vitežani, ekipe Caffe 7 i Šarić Commerce. Ovo natjecanje provodit će se prema futsal pravilima 4+1, pružajući igračima dinamično iskustvo na terenu. Svi ljubitelji malog nogometa pozvani su da podrže svoje favorite i uživaju u uzbudljivim trenucima na 2. Božićnom malonogometnom turniru u Vitezu. Vidimo se na terenu!

0%