if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Srebrena medalja sa svjetske karate lige mladih stigla u Vitez

Dominika Maleš je  u finalnoj borbi nastupila sa predstavnicom Hrvatske te osvojila srebrenu medalju izgubivši sa rezultatom 2:0. Podsjećamo, do finalne borbe došla je pobjedivši predstavnicu Hrvatske 9:5,  zatim Njemačke 7:0, Crne Gore 3:0, Malte 5:0 i Hrvatske 7:3 i to u kategoriji borbe kadetkinje + 61kg gdje je bilo prijavljeno 96 natjecateljki.


Inaće,  na ovu svjetku WKF ligu bilo je prijavljeno preko 4.133 natjecatelja iz 81 zemlje , što predstavlja apsolutni rekord u svim disciplinama Karate lige za mlade koja nikada do sada nije privukla tako veliki broj natjecatelja.


Šef stručnog stožera karate kluba “Mladost” Vitez, Adilović Aldin, zadovaljan je postignutim rezultatom te koristi priliku da čestita reprezentativki Dominiki Maleš koja je pokazala kako se brane boje kluba, grada i države BiH na postignutom vrhunskom
rezultatu.


“I pored poteškoća koje smo imali poslje završenog trećeg meča te obnovljenje ozljede desnog koljenaDominika je uspjela osvojiti medalju” , naglasio je Aldin Adilovič koji je ujedno Dominiku i vodio do ovog rezultata.


Čestitke za trud i napor upućene su i drugim natjecateljima KK “Mladost” , Đidić Ismailu I Đidić Vedadu koji su
bili požrtvovani do samog kraja svojih mečeva, ali nažalost nisu imali sportske sreće.

Svim natjecateljima koji su branili boje zastave BiH i osvajačima medalje na ovoj velikom natjecanju upućuje i redakcija portala Drukciji.ba

0%