if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Stiže film o legendarnom glazbeniku Bob Marleyju

Paramount Pictures objavio je službeni trailer o nezaboravnom glazbeniku i pjevaču Bobu Marleyju. Riječ je o biografskom filmu i velikom glazbenom spektaklu, koji u kina dolazi 14. veljače 2024.

Bob Marley: One Love prikazat će život legendarnog i neprežaljenog glazbenika, čije su pjesme i riječi odašiljale veliku snagu i ljubav. Gledatelji će moći otkriti kako je tekao Marleyjev glazbeni put prepun izazova i kako je nastalo sve ono po čemu ga mnogi danas pamte i slušaju.

Redatelj filma je Reinaldo Marcus Green (Kralj Richard), dok na scenariju rade Terence Winter (Vuk s Wall Streeta), Frank E. Flowers (Raj na zemlji) i Zach Baylin (Creed 3). Marleyja će glumiti Kingsley Ben-Adir, a njegovu suprugu utjelovit će Lashanna Lynch. Osim njih, u filmu će se pojaviti Michael Gandolfini, James Norton, Sam Palladio i Michael Ward.

Bob Marley bio je jamajčanski pjevač, glazbenik i tekstopisac, koji je za života svojim riječima nadahnjivao brojne obožavatelje glazbe. Smatralo ga se jednim od najzaslužnijih za popularnost reggaea, a nerijetko ga se nazivalo i kraljem tog žanra. Marleyja su krasile osebujne vokalne vještine, a svojim je porukama budio nadu i bio inspiracija mnogima.

0%