if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Frizerski salon Šoko i ove godine daruje socijalno ugrožene obitelji

Da u Bosni i Hercegovini još ima humanih i ljudi sa velikim srcem pokazuje primjer mladog Ivana Šoke iz Viteza koji već šest godina u svom Frizerskom salonu Šoko velikodušnost, ljubav i pažnju pruža onima kojima je to najpotrebnije.

Ove godine nastavlja se suradnja frizerskog salona “Šoko” sa Crvenim Križem Općine Travnik u sklopu tradicionalne akcije prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene obitelji.

Od 1. do 20. 12. 2023., Crveni križ općine Travnik i Frizerski salon Šoko pozivaju vas da se pridružite ovoj nesebičnoj akciji i podijelite toplinu blagdanskog duha s onima koji trebaju našu podršku. Cjelokupni prikupljeni iznos bit će potrošen na pakete u vidu hrane, higijenskih potrebština, paketića za djecu, odjeće…

“Vaša mala gesta može napraviti veliku razliku u životu onih koji se suočavaju s izazovima. Hvala vam što širite ljubav i radost u zajednici.”, kazao je Ivan Šoko, vlasnik frizerskog salona.

Ivan je jako aktivan u humanitarnom radu. Već par godina, početkom školske godine daruje mališane slabijeg imovinskog stanja sa školskim torbama i priborom za školu, te organizira besplatno šišanje za prvašiće.

Naše malo nekome znači puno!

0%