if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Sveti Nikola posjetio danas najmlađe i najslađe župljane

Župu Presvetog Trojstva u Novom Travniku posjetio je danas Sveti Nikola, a sa sobom osim mnoštva poklona donio blagoslov i radost najmlađim župljanima.

U mirnom i svečanom ozračju crkve, djeca su doživjela poseban trenutak kada je Sveti Nikola posjetio njihovu zajednicu. Tradicionalni susret s ovim dobrotvorom, koji se obilježava 6. prosinca, ispunio je srca mališana radošću, smijehom i ljubavlju.

Crkva je bila ukrašena blagdanskim ukrasima, stvarajući toplu atmosferu koja je odjekivala srećom. Djeca su s nestrpljenjem čekala dolazak Svetog Nikole, noseći ispod svog srca mješavinu uzbuđenja i znatiželje. Kako su se vrata crkve otvorila, a zvuk zvona označio njegov dolazak, maleni obrazi zablistali su osmijesima.

Sveti Nikola, u svojoj karakterističnoj odjeći i s bijelim brkovima, srdačno je dočekao mališane. Njegov dolazak popraćen je veselim pjesmama i pljeskom, dok su djeca s oduševljenjem dočekivala blagoslov i darove koje je nosio sa sobom. Svako dijete je primilo posebno pažljivo odabrani dar, stvarajući trenutke radosti i ushićenja.

U crkvi su se čule priče o dobroti, ljubavi i darivanju, čime je Sveti Nikola podsjetio djecu na važnost dijeljenja i brige za druge. Njegova prisutnost potaknula je duh zajedništva, podsjećajući sve prisutne na važnost tradicije i ljubavi prema bližnjima .Djeca su napustila crkvu ispunjena radošću, a zajednica je ostala povezana tim predivnim iskustvom.

Veliko HVALA sestri Antoniji zajedno sa don Antom Ledićem za cjelokupni program. Posjet Svetog Nikole crkvi nije samo običan događaj, to je trenutak kada se tradicija, vjera i radost stapaju u nezaboravno iskustvo za najmlađe članove zajednice.

0%