if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Natali Dizdar obradila legendarni božićni hit Run Run Rudolph

Omiljeni blagdanski live sessioni se nastavljaju i to uz divu – Natali Dizdar. Za ovu priliku Natali je obradila svoj najnoviji singl “Krug”, te legendarni hit Chucka Berryja – “Run Run Rudolph”.

Natali su na gitarama pratili koautor pjesme “Krug” Vladimir Mirčeta i gitarist Luka Geček, te na basu Marino Vinja. Za produkciju i mastering zadužen je bio Filip Majdak.

“Odlučili smo se u ovom prazničnom raspoloženju snimiti dvije pjesme. Drago mi je da su uz moj novi singl tu našla i meni najveselija božićna pjesma koju sam ikada izvodila, a to je Run Run Rudolph. Ovaj nas je session tako lijepo uveo u predblagdansko raspoloženje, pa se nadam da će i svi slušatelji uživati u njemu. Uz ove dvije meni jako drage pjesme želim vam svima sve najbolje za božićne i novogodišnje blagdane” – rekla je Natali. 

Omiljenu pjevačicu ovih dana očekuju i brojni nastupi. Tako će novi singl i album Blues po kišnim plažama predstaviti 22. prosinca u splitskom Otiumu, a već dan iza stiže u Dubrovnik u klub Dubina. Za Valentinovo Natali očekuju dva nastupa, 13. veljače stiže u Peti kupe u Zagrebu, a 14. veljače nastupa u Rijeci u Domu na Sušaku.

0%