if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Tanja i Milano ugostili Svetog Nikolu

Sveti Nikola, sa svojom dobrotom i vrećom punom poklona, svake godine donosi radost i uzbuđenje mališanima širom svijeta, a večeras je prošao i kroz Novi Travnik te zastao na lokaciji gdje su se skupila dobra djeca, ispred caffe pizzerie Milano. Doček Svetog Nikole predstavlja jedno od najuzbudljivijih iskustava za djecu, stvarajući trenutke koji će ostati urezani u njihova srca zauvjek.

Za mnoge mališane, noć pred Svetog Nikolu je vreme kada postavljaju cipele ispred vrata, ispunjavajući ih nestrpljenjem i nadom, a ovi su mališani nadodali na sve to i pjesmice, koje su vrijedno pisali danima prije dolaska Svetoga Nikole. Sva su djeca svoje pjesmice ubacili u crveni sandučić ispred caffe Milana i čekala da ih njihov najdraži svetac pročita. Minutama pred dolazak, svjetionik očekivanja sija u njihovim očima, dok zamišljaju čuda koja bi Sveti Nikola mogao donijeti. Ta čarolija koja je lebdjela u zraku tokom večerašnjeg iščekivanja stvorila je atmosferu radosti i zajedništva.

Jedan od najčarobnijih trenutaka tijekom dočeka jeste susret sa Svetim Nikolom. Djeca su se okupila kako bi osobno upoznali ovog dobrog sveca. Čitali su pjesmice, dijelili svoje želje i dobili dar iz njegove vreće.

Doček Svetog Nikole nije samo vrijeme za poklone, već i prilika za učenje važnih vrijednosti. Kroz priče o dobroti i velikodušnosti Svetog Nikole, djeca razvijaju razumijevanje o tome koliko je važno biti ljubazan i pažljiv prema drugima. Ova čarolija će ostati s njima i kada prođu praznici.

“Spakiraj pjesmicu u kuvertu te ostavi u pretinac ispred caffe pizzeria Milano, navedi ime i prezime te broj telefona.”, tako je glasila poruka za najmanje da bi žiri, u sastavu Sestre Antonije, Sestre Beni i nastavnika Gorana, mogao izabrati i nazvati pobjednika. Pobjednikovo ime ostaje tajna, a sigurni smo da su svi, i mali i veliki, doma otišli sa čarolijom u srcima, radošću i ljubavlju. Hvala ekipi caffe pizzerie Milano, a najviše Tanji Mlakić, na trudu koji su uložili kako bi stvorili ne samo događaj, već i atmosferu punu pozitivne energije. Vaša sposobnost da napravite da se ljudi osjećaju dobrodošlima i voljenima je zaista posebna.

0%