if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Nicolas Cage najavio da uskoro odlazi u mirovinu

Filmska karijera hollywoodskog veterana Nicolasa Cagea bliži se kraju.

Prije izlaska njegovog najnovijeg filma, Dream Scenario, glumac koji u siječnju puni 60 godina, rekao je Vanity Fairu da sebe ne vidi još dugo u svijetu filma.

“Možda imam još tri ili četiri filma u sebi”, rekao je Cage.

Glumac je dodao da je “rekao šta je imao reći s kinematografijom i da “želi reći zbogom u velikom stilu”, rekao je Cage.

“Proučavao sam koliko vremena mi preostaje. Pomislio sam: ‘U redu, moj je otac umro sa 75, uskoro ću napuniti 60. Ako imam sreće, imam možda još dobrih 15 godina i nadam se više. Šta želim raditi s tih 15 godina, koristeći svog oca kao modela?”, istaknuo je.

Glumac, koji je prošle godine dobio kćerku August (1) sa suprugom Riko Shibata, dok iz prethodnih veza ima dva sina, Westona (32), i Kal-Ela (18), poručio je da “želi provesti vrijeme sa svojom obitelji”.

Dok bira svoje posljednje projekte, Cage, koji je skupio preko stotinu filmskih uloga, rekao je da želi biti “strožiji i zahtjevniji u procesu odabira uloga”. Također je izrazio interes za “prebacivanje” na televizijske serije.

“Možda je vrijeme da razmislim o tom iskustvu. Moram tražiti sljedeći korak, i još ga nisam pronašao”, rekao je.

Glumac je također spomenuo završetak svoje filmske karijere dok je govorio za Entertainment Tonight prošlog mjeseca.

Kada su ga pitali o planovima za nadolazeći rođendan, Cage je rekao da “razmatra šta je stvarno važno”, što uključuje čitanje “jedne knjige tjedno”, provođenje vremena s kćerkom – i “možda ne (snimanje) baš toliko filmova”.

0%