if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Lenny Kravitz 28. srpnja u pulskoj Areni

Nakon punih 13 godina američka rock zvijezda Lenny Kravitz vraća se pred hrvatsku publiku, nastupit će u pulskoj Areni 28. srpnja 2024. godine, u sklopu svjetske turneje “Blue Electric Light Tour”, najavili su organizatori koncerta Nucoast Concerts i Live Nation.

Jedan od najdugovječnijih glazbenika današnjice snimio je i 12. studijski album “Blue Electric Light”, koji kritičari i fanovi opisuju kao “bezvremenski, eksplozivan, romantičan i inspirativan”, u prepoznatljivoj Kravitzovoj deep-soul rock ‘n roll maniri.

Album je napisan i snimljen u njegovom studiju na Bahamima, a na njemu se posebno ističe Kravitzov talent kao pisca, producenta i multi-instrumentalista jer je sam napisao sve pjesme i odsvirao većinu instrumenata, u suradnji s dugogodišnjim gitaristom Craigom Rossom. Splet od 12 pjesama s albuma odražavaju njegovu glazbenu ostavštinu pionirskog žanra koji je, s druge strane, čvrsto ukorijenjen u energiji 21. stoljeća. 

S obzirom na to da je riječ o neumornoj kreativnoj sili glazbenik, pisac, producent, glumac, autor, dizajner Lenny Kravitz nastavlja svoju globalno dinamičnu prisutnost u glazbi, umjetnosti i kulturi. “Blue Electric Light” strastvena je zbirka pjesama i najnoviji doprinos glazbenika čiji jedinstveni stil nastavlja nadahnjivati milijune obožavatelja diljem svijeta, navode organizatori.

0%