if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dva maloljetnika zaprijetila krvoprolićem u školi u Donjem Vakufu

Policijski službenici, Federalne uprave policije, u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona, a pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva Srednjobosanskog kantona jučer su identificirali i locirali dva maloljetna lica iz Donjeg Vakufa zbog ozbiljnih prijetnji. Asistenciju prilikom realizacije akcije pružila je Obavještajno-sigurnosna agencija Bosne i Hercegovine.

U mailu, koju su poslali na adresu škole, kako saznajemo, navodi se sljedeće:

– Dragi kolektive MSŠ DV

Nadam se da ovaj mail čitate u zdravlju jer ga ubrzo nećete imati, no želim vam dati do znanja ozbiljnu prijetnju koja se nadvila nad vašim jadnim malim i bijednim životima. Ja sam bio učenik vaše škole i poznajem kakve ste fukare. Tako da draga moja gospodo došlo je i mojih pet minuta po naplatu stresa koje sam proživio sa vama. Jedino mi je žao učenika koji će ispaštati zbog vas. Ne želim baš da vam preporučim ignoriranje ove poruke i opasnosti koja vas sljeduje. Sutra, tj. u petak 01.12.2023. dolazim u jutarnjim satima. Spremite se na krvoproliće želim vam sve najbolje (naravno do sutra).

U potpisu: Fantom.

Maloljetnici koji su u mailu poručili da će izvršiti krvoproliće u Mješovitoj srednjoj školi u Donjem Vakufu, pohađaju ovu školu, potvrđeno je za portal “Avaza”. Također se provjeravaju navodi zbog čega su zaprijetili krvoprolićem.

0%