if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dom kulture u Novom Travniku ispunila nasmijana lica

Povodom međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, udruga “Osmjeh” obilježila je ovaj dan u novotravničkom domu kulture. Svrha obilježavanja dana je, po preporukama komisije za ljudska prava Ujedinjenih naroda, osvijestiti stanovništvo s ciljem postizanja punog i jednakog uživanja ljudskih prava i sudjelovanja osoba sa invaliditetom.

Na današnjoj svečanosti predstavnici Rotari kluba, gosti iz Zenice, uručili su invalidska  pomagala i didaktičku opremu pojedinim članovima udruge “Osmjeh”, kojima su potrebna ova pomagala. Djeca su kroz zanimljiv i zabavan program obasjala cijelu dvoranu osmjesima, te su nam sva nasmijana lica dokazala jedno: Svi smo mi različiti ali jednako važni!

Novotravničkim poduzetnicima koji su pomogli i poduprli rad udruge “Osmjeh”, dodijeljene su i zahvalnice za njihov doprinos bez kojeg ova udruga ne bi mogla opstati.

Ekipa Drukčijeg radija, a i svatko tko je bio na današnjem druženju sa divnom djecom i prekrasnim ljudima, ima samo jednu poruku prenijeti : Draga djeco, svatko od vas je poseban i jedinstven na svoj način. Vaša snaga i hrabrost su kao svjetlost koja sja i obasjava svijet. Bez obzira na izazove koje možda susrećete, zapamtite da ste svi posebni junaci s jedinstvenim moćima. Sjetite se da ljubav, prijateljstvo i podrška dolaze u različitim oblicima, a vi ste svi vrijedni svega najboljeg. Vaše srce je ogromno i ispunjeno ljubavlju, a vaša radost inspirira sve oko vas!

.

0%