if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Nove medalje za JK “Zmaj” iz Novog Travnika

U Kaknju je održan  Međunarodni Judo turnir “ Kakanj Open 2023” u organizaciji Judo kluba Kakanj.

Na turniru je sudjelovalo 250 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine. Nastup na ovom turniru imali su i novotravnički predstavnici Judo kluba “Zmaj” koji su pokazali odlične borbe i osvojili medalje za najbolje na ovom natjecanju.

Tarik Kukić, Amar Zahirović, Harun Janjarac, Hamza Hodžić, i Imran Mehanović osvojili su prva mjesta u pojedinačnim kategorijama natjecanja.

Semir Šakić, Lejla Zahirović, Adnan Delić, Tarik Mehanović, osvojili su drugo mjesto u kategorijama pojedinačnih natjecanja.

Isa Kapetan, Abdurahman Mrakić, Uma Haseljić, Eldar Hajrić, Ali Tatar, Emin Čehić, imena su novotravničkih predstavniak koja su osvojila treće mjesto na ovom natjecanju. U polufinalnom natjecaju bez medalja su ostali Haris Perenda i Semin Šakić.

No, bez obzira na sve, najvažnije je da su naša djeca pokazala želju i volju u svijetu sporta, što svakako utiče na njihov razvoj , a gore spomenuti rezultati i odlični nastupi naših novotravničkih predstavnika, razlog su da se nastavi podržavati trud i zalaganje kako samih roditelja tako i Kemala Šerifovića predsjednika JK “Zmaj”

0%