play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Žene iskreno otkrile što misle o muškim bradama i brkovima

Brade su zadnjih godina sve popularnije kod muškaraca, ali čini se da žene imaju neke standarde za “savršene” brade.

Donosimo neke od odgovora koje su pripadnice ljepšeg spola podijelile:

1. Brkovi su jezivi

– Vrlo, vrlo malo muškaraca može zamahnuti brkovima, a da ne izgledaju kao kreteni. Zapravo, to ne može niti jedan muškarac – tvrdi Tamara, (36).Brkovi ju tjeraju da pomisli na dvije stvari, na hipstere koji pokušavaju biti cool i na Terryja Richardsona.

+ Muka mi je od toga da su hipsteri hipsteri, a Richardson, posebno zahvaljujući tim naočalama, izgleda kao tip koji ionako ima negdje pohranjene neke čudne stvari – kaže Jo, (29).

2. Mora imati dobru bradu

Dobro njegovana brada je izvrsna. Loša brada je gora od nepostojanja brade, prema njezinim riječima, donosi YourTango.- Nažalost, moj muž je Irac i uzgaja ‘čudnu’ stvar. Može se dotjerati u lijepu kozju bradicu, ali nikad neće biti puna, luksuzna brada – priznaje Lena, (29).Volim dobru bradu. To je to. Sve ostalo bi trebalo nestati, prema Fallon, (24).

– Moja preferencija za punu bradu je da se uopće ne stilizira. Čak mi se sviđa kada raste do vrata. Dakle, brada beskućnika u osnovi? Volim beskućnike? – pita se Amanda, (27).Puna brada ili nikakva, slažu se neke dame. Osim ako se ne radi o dlačicama poput Roberta Pattinsona/Adama Levinea, ponekad to može biti lijepo.

Puna brada ili nikakva, slažu se neke dame. Osim ako se ne radi o dlačicama poput Roberta Pattinsona/Adama Levinea, ponekad to može biti lijepo.

– Nekim je muškarcima suđeno da imaju dlake na licu. Stare, izrastu, a onda jednostavno ne možete zamisliti ih bez toga; njihov izgled, njihova suština djelovala bi nepotpuno. Također, ako sam navikla da tip nema dlake na licu, uvijek imam osjećaj da bih ga voljela vidjeti s njima i da najvjerojatnije bih ga više voljela s istima – kaže Monika, (25).

3. Kozja bradica – ‘ne’

Amanda nastavlja komentirati, ovaj put kozju bradicu, koja joj se nimalo ne dopada.- ‘Ne’ za kozju bradicu i slične verzije – ističe, kao i Tamara.- Bez kozje bradice, bez toga. Ako ste previše lijeni da se obrijete i izgledate pristojno, zašto bih onda ja brijala pazuhe i noge? – poručuje Tamara.

0%