if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Mjesec dana do koncerta Sergeja Četkovića u Vitezu, osigurajte na vrijeme svoju ulaznicu

Jedan od najpopularnijih regionalnih pjevačkih zvijezda, Sergej Ćetković održat će u srijedu, 27. prosinca koncert u Vitezu.

Ćetković je svojim brojnim izvanrednim nastupima i rasprodanim koncertnim dvoranama širom regije, a također i arenama u Zagrebu, Splitu i  Beogradu već odavno pokazao zašto je jedan od najpopularnijih izvođača našeg podneblja. A ovaj traženi umjetnik pred svoju publiku uvijek donosi ne samo svoj vrhunski vokal, već i sve svoje najdublje emocije i puno srce.

Sergej je u svojoj bogatoj karijeri koja traje više od dvadeset godina napisao i otpjevao brojne velike hitove, a upravo su emotivne ljubavne pjesme. Sergej je vlasnik brojnih velikih hitova – „Kofer“, „Ljubav“ „25. sat“, „Pusti probleme“, „Bar da odeš“, „Neka te ljubav dočeka“, „Oči nikad ne stare“, „Moj svijet“, „Pogledi u tami“, „Korov“ samo su neke od njegovih bezvremenskih pjesama.

Publika će imati prilike zapjevati u glas s ovim crnogorskim šarmerom i umjetnikom na velikom koncertu u sportskoj dvorani u Vitezu.

0%