if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Povijesni koncet Metallice u Saudijskoj Arabiji

Poznati heavy metal band Metallica u prosincu će održati koncert u glavnom gradu Saudijske Arabije, Rijadu. Velikani rock i metal scene otvorit će 14. prosinca festival Soundstorm, koji traje tri dana.

Iz Metallice su kazali kako su “uzbuđeni” što mogu objaviti da će biti “prvi hard rock bend koji će ikada svirati na Soundstorm festivalu u Rijadu”.

„Još nismo završili sa 2023. jer nam se upravo ukazala nevjerojatna prilika da nastupimo na velikom festivalu na kojem nikada nismo svirali, u dijelu svijeta koji rijetko dolazimo da posjetimo”, dodali su iz benda.

Pored Metallice na Soundstormu sudjelovat će, između ostalih, i Pharrell Williams, Chris Brown, H.E.R., Black Eyed Peas, J Balvin i Anne-Marie, kao i DJ-evi Tiesto i David Guetta.

Kako su javili organizatori, prošlogodišnji festival posjetilo je više od 600.000 ljudi.

Inače, Soundstorm, u organizaciji saudijskog muzičkog diva MDLBEAST, privlači neke od najvećih izvođača u regiji i svijetu u Rijad od svog pokretanja 2019. godine.

Festivalska lokacija se prostire na više od pet i po milijuna kvadratnih metara sa živopisnim parkovima, restoranima i uličnim izvođačima koji se trude da posjetiocima prirede “najglasniji tjedan u Rijadu”.

0%