if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi božićni filmovi na Netflixu koji će upotpuniti blagdanski ugođaj

Za vrijeme blagdana najljepše je ušuškati se ispod dekice i upaliti dobar film, a ako su vam dosadili dobro poznati božićni klasici, Netflix kao i svake godine ima i nekoliko novih naslova.

U blagdanskom razdoblju osim druženja s obitelji, odlaska na domjenke i zabave, uživanja u hrani (i zanemarivanja kilaže) nema ljepšeg do odmaranja u toplom domu uz šalicu najdražeg toplog napitka i dobar film. Iako su u tom razdoblju neizostavni božićni klasici kao što su “Kako je Grinch ukrao Božić” ili Sam u kući”, koje s veseljem svake godine gledamo, ne treba propustiti ni novitete koji nose dašak božićnog duha. Na Netflixu ćemo tako i ove godine moći gledati nove naslove i to različitih žanrova – od romantičnih komedija do animiranih filmova za djecu.

Love at First Sight
Došao na Netflix 15. rujna

Možda se pitate zašto navodimo film koji je na Netflix došao u rujnu, no iako film “Love at First Sight” nije klasičan božićni film, zapravo se dobro uklapa u božićni ugođaj jer je radnja ovog tinejdžerskog ljubavnog filma smještena u blagdansko razdoblje, točnije pet dana prije Božića. Radnja se vrti oko Hadley i Olivera koji se zaljube na letu iz New Yorka za London, no šanse da se ikada ponovno nađu čine se nemogućima.

The Claus Family 3
Došao na Netflix 8. studenog

Izvorno belgijska, ova fantastična drama s blagdanskom tematikom „The Claus Family” debitirala je na Netflixu 2020. godine, a nastavak je došao godinu dana kasnije. Sada, nakon dvije godine, redatelj Ruben Vandenborre donosi nam i treće izdanje filma koji je originalno na flamanskom jeziku, uz dotupnu englesku sinkronizaciju, a Netflix najavljuje: “Kad isporuka darova krene po zlu i djed Noël upadne u nevolju, brat i sestra Jules i Noor moraju zajedno raditi kako bi spasili Božić. No pitanje je mogu li to napraviti?”

Best. Christmas. Ever!
Došao na Netflix 16. studenog

Svake godine dobivamo novu romantičnu komediju, a ove godine to je “Best. Christmas. Ever!”, film redateljice Mary Lambert koji se temelji na originalnoj priči Charlesa Shyera i Todda Calgija Gallicana. Radnja ovog 80-minutnog filma vrti se oko prijateljstava koja su stavljena na kušnju zbog jednog božićnog newslettera. Glumačka ekipa uključuje Heather Graham, Jasona Biggsa, Brandy Norwood i Matta Cedeña.

Family Switch
Dolazi na Netflix 30. studenog

Božić nije središnja tema ove nove komedije, no radnja se odvija u blagdansko vrijeme pa ga ipak stavljamo na popis božićnih filmova. Film govori o neobičnoj situaciji u kojoj članovi obitelji Walker nakon susreta s astrologom zamijene tijela. Glumačka postava uključuje već dobro poznata lica poput Eda Helmsa, Jennifer Garner, Emmu Myers te Ritu Moreno i Bradyja Noona.

Christmas As Usual
Dolazi na Netflix 6. prosinca

Ova nova romantična komedija scenarista i redatelja Pettera Holmsena dolazi iz Norveške. Film govori o mladoj ženi Thei koja se vraća u svoj rodni grad kako bi sa svojom obitelji proslavila tipični norveški Božić. Međutim, ove godine sa sobom dovodi svog dečka Jashana koji je Indijac. Tipični Božić pretvara se u burno, ali i dirljivo blagdansko razdoblje koje će svačije predrasude i tradicije staviti na kušnju. Ida Ursin-Holm, Mads Sjøgård Pettersen i Kanan Gill glavne su zvijezde filma.

0%