if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Održan sastanak federalnog ministra Delića i načelnika Duje

U Maloj dvorani Općine Novi Travnik jučer je održan sastanak federalnog ministra rada i socijalne politike, Adnana Delića i načelnika Općine Novi Travnik, Stjepana Duje.

Prije sastanka s načelnikom Dujom ministar Delić posjetio je Centar za Socijalni rad Novi Travnik i Edukacijsko-rehabilitacijski centar “Duga” gdje se susreo s predstavnicima ovih ustanova.

Na sastanku održanom u Općini razgovaralo se o socijalnim mjerama i politikama koje mogu utjecati na bolji položaj građanstva, kao i poboljšanja potpore Općini Novi Travnik u vidu podrške projektima i kvalitetnije socijalne zaštite.

“Prije svega zahvalan sam na dolasku ministra Adnana Delića jer je on ujedno i prvi ministar iz Vlade FBiH koji je posjetio Centar “Duga”. Zahvalio bih se i federalnoj zastupnici Beganović, saborskom zastupniku Kaniži, te vijećniku Kapetanu na sudjelovanju i iskazanoj zainteresiranosti. Ministar je prema “Dugi” iskazao namjeru i dobru volju da u budućnosti kroz proračun Vlade FBiH, ali i kroz sredstva resora kojim rukovodi da potporu izgradnji novog objekta ovog edukacijsko-rehabilitacijskog centra, kao i mogućnosti daljnjeg subvencioniranja rada”., istaknuo je načelnik Dujo.

Sastanak je zasigurno otvorio novo poglavlje kada je upitanju buduća suradnja Federalnog ministarstva rada i socijalne politike i Općine Novi Travnik, a nema sumnje kako će Općina Novi Travnik kroz razdoblje koje dolazi moći računati na potporu i sredstva ovog ministarstva.

Važno je istaknuti kako je jučerašnjem sastanaku pored načelnika nazočila i federalna zastupnica Alma Beganović, saborski zastupnik Haris Kaniža, te općinski vijećnik Općinskog vijeća Novi Travnik, Alen Kapetan.

0%