play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Marko Kutlić objavio duet s pjevačicom Lu Jakelić “21 gram”

Glazbenik Marko Kutlić objavio je duet s pjevačicom Lu Jakelić, koju je dugo vremena nagovarao da snime zajedničku pjesmu.

‘Dugo sam lovio Lu za taj duet. Dvije i pol godine sam ju pokušavao dobit. Iako u startu nije bila baš zainteresirana bio sam uporan sve do koncerta Amire Medunjanin u Areni Zagreb, na kojem smo oboje bili gosti. Donio sam gitaru i iznenadio ju s pjesmom. Tada sam ju prvi put zasvirao pred njom i nakon tog susreta je pristala’, priznao je Marko.

Pjesma se zove ’21 gram’, što je simbolika težine duše. Ideja iza pjesme krije se u poimanju te težine. Iako duša teži samo 21 gram, ponekad se možemo osjećati kao da teži dvije tone.

‘Vidim ljude u bojama, a Lu Jakelić je za mene boja snijega, boja bijele svjetlosti i upravo iz tog razloga smatram da savršeno funkcionira u mraku. Zato sam vidio samo Lu kako pjeva ovu pjesmu. Beskrajno sam joj zahvalan što je na kraju pristala i snimila baš tu pjesmu sa mnom te da smo se spojili i skupa ostavili nešto iskreno od srca, jedan neizbrisiv trag u ovom konačnom prostranstvu’ rekao je pjevač, a suradnjom je oduševljena i Lu Jakelić.

0%