play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

UEFA ublažila kaznu Srbiji, odlučujući duel za Euro ipak pred punim tribinama

Disciplinska komisija UEFA-e je djelomično usvojila žalbu Nogometnog saveza Srbije na kaznu od jedne utakmice na domaćem terenu bez prisustva gledatelja.

Srbija će u posljednjem kolu kvalifikacija dočekati Bugarsku 19. studenog u Leskovcu na stadionu Dubočica, a upravo ta utakmica će biti ključna za plasman na Euro.

Na tabeli grupe G kvalifikacija za Euro Srbija se nalazi na drugom mjestu s 13 bodova, dok trećeplasirana Crna Gora ima osam bodova i utakmicu manje.

S obzirom da je realno očekivati da će Crnogorci savladati Litvance i prići Srbiji na dva boda uoči posljednjeg kola, jasno je da će duel u Leskovcu biti ključni za Srbiju kada je u pitanju plasman na Euro.

UEFA je prije dva tjedna kaznila Srbiju zbog nereda navijača i niza organizacijskih propusta u utakmici protiv Crne Gore igranjem jedne domaće utakmice pred praznim tribinama, te kaznom od 89.500 eura. Međutim, nakon žalbe NS Srbije, UEFA se smilovala i ublažila je kaznu.

Novom odlukom na utakmici između Srbije i Bugarske bit će otvorena zapadna tribina stadiona Dubočica, dok će za ostale tri tribine ulaz biti dozvoljen samo djeci do 14 godina. Također, novčana kazna je smanjena na 50.000 eura.

0%