if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Jimmy Kimmel ponovno voditelj dodjele Oscara

Komičar Jimmy Kimmel vodit će dodjelu Oscara četvrti put, priopćili su u srijedu organizatori najuglednije hollywoodske svečanosti.

– Uvijek sam maštao o tome da četiri puta vodim dodjelu Oscara, našalio se u priopćenju 56-godišnji glumac i voditelj koji vodi američku emisiju Jimmy Kimmel Live.

Devedeset šesta dodjela Oscara održat će se 10. ožujka 2024. godine.

– Jimmy se nametnuo kao jedan od najvećih voditelja Oscara svih vremena zahvaljujući savršenom spoju dobrote i humora, pozdravili su vijest izvršni producenti svečanosti Raj Kapoor i Katy Mullan.

Kimmel je vodio dodjelu 2017., 2018. i 2023. godine.

Dodjela Oscara nema dobru gledanost već nekoliko godina, a jedan od načina da se prijenos ceremonije vrati u zlatno doba kad ga je pratilo 50 milijuna gledatelja jest i odabir poznatog lica kao što je Kimmel.

Ovaj put će dodjelu prestižne filmske nagrade voditi u trenutku kada se Hollywood oporavlja nakon šestomjesečne paralize zbog štrajka scenarista i glumaca.

Ovaj štrajk, kakav nije viđen od 1960. godine, potaknuo je veliku napetost između filmskih studija i radnika industrije koju su uzdrmali ‘streaming’ i umjetna inteligencija.

0%