if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Božićne conversice – novi izgled kultnih “starki”

Polako ulazimo u blagdansku sezonu, barem ako je suditi po ponudi u trgovinama. Tako su na police već došle prve božićne kolekcije. Za blagdansku sezonu veže se i posebna odjeća, od one malo elegantnije za izlaske do one za po doma (za npr. božićni ručak kod kuće).

Posebno su popularni “ružni” božićni džemperi, i to već godinama. To su jako kičasti šareni džemperi s božićnim motivima. Kada ih odjenete, zapravo izgledate kao hodajuće prenakićeno božićno drvce, što i jest poanta. No ova tradicija preuzela je još jedan komad obuće – tenisice. 

Neke tenisice doista izgledaju kao da imaju previše svega po sebi, ali neke izgledaju skroz prihvatljivo s tek jednim božićnim motivom ili dva. Vjerojatno su najpoznatije “ružne” božićne tenisice Nike SB Dunk High Concepts Ugly Christmas Sweater. 

No kao što smo već naveli, neki brendovi imaju puno smjelija božićna izdanja, a jedno takvo dolazi od marke Converse. Oni su za nadolazeće blagdane svoj model Chuck Taylor All Star ’70 ukrasili tek jednim božićnim motivom. Naspram najkica izgledaju, pa, kao najobičnije tenisice. 

Model je dostupan u smeđoj i zelenoj boji. Smeđi model ima sobove s bočne strane dok zeleni model ima medenjake. Cijena jednog modela je 99 eura. 

0%