if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Istetovirala dečkovo ime na čelu – “Da, i to je način na koji se iskazuje ljubav.”

Infuencerica Ana Stanskovsky iznenadila je veći dio svojih pratitelja jer ih je obavijestila da je istetovirala ime svog dečka posred čela. Da je doista to učinila, potvrdile su i snimke koje je objavila u ponedjeljak na Instagramu gdje je prati 108 tisuća ljudi.

“Zaljubila sam se u svoju novu tetovažu kao što sam zaljubljena i u svog dečka Kevina. I mišljenja sam da, ako stvarno nekoga volite, to naprosto morate pokazati i dokazati. Drugim riječima, ako vaša djevojka ne želi vaše ime istetovirano na svom licu, morate si naći drugu curu jer vas ta očito ne voli. Da, i to je način na koji se iskazuje ljubav”, poručila je pa dodala:

“A što se tiče svih vas koji ste mi poručili da ću požaliti zbog odluke i da ćemo Kevin i ja jednom prekinuti, svima vama želim poručiti da je ovo način na koji izražavam svoje osjećaje.”

Njezin video je prikupio više od 14.7 milijuna pregleda, a ljudi u komentarima raspravljaju je li tetovaža uopće prava. “Zeza vas”, “Ne može biti, ovo je šala”, “Kevine, bježi”, pišu joj.

0%