play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Boris Novković se razvodi po četvrti put

Popularni glazbenik i ljubitelj ženskog roda Boris Novković se razvodi po četvrti put od žene Iris Volf., prenose mediji.

Priče o razvodu pjevača i njegove 25 godina mlađe supruge traju već neko vrijeme, no tada su ih potaknuli susjedi na zagrebačkom Maksimiru koji ih već neko vrijeme nisu vidjeli zajedno, a na njezinim vratima više ne stoji prezime Novković, nego samo Volf, kako je tada pisao 24 sata.

Ako je suditi po društvenim mrežama, da se naslutiti da par više nije zajedno. Iris redovito dijeli fotografije s njihovom djecom, dok na istima, Borisa nema niti u tragovima. Što se tiče njegovog profila, jedino o čemu on piše su koncerti i glazba.

Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. godine, a u braku su dobili dvoje djece. Ovo nije prvi put da kruže glasine o njihovu razvodu jer su se u rujnu iste godine na neko vrijeme razdvojili.

Boris je tada za Story potvrdio navedenu ‘pauzu‘ u njhovom braku. ‘Iris i ja već smo duže vrijeme razdvojeni. Ipak, to je bilo dogovorno i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima te zajednički brinemo za kćerkicu – od prvog dana. Vrijeme će donijeti odgovore. Začuđen sam medijskim napisima. Niti ja niti Iris nismo spomenuli riječ razvod‘, rekao je pjevač.

0%