play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

RK Nova Bila organizira Memorijalni turnir u sjećanje na Gabriela Gučanina

Rukometni klub Nova Bila organizira 1. Memorijalni turnir Gabrijel Gučanin Gučko. Turnir se organizira u suradnji s obitelji Gučanin u sjećanje na prerano preminulog Gabrijela Gučanina, a održati će se 4. studenog 2023. u Sportskoj dvorani Nova Bila s početkom u 11:00 sati.

Na turniru nastupit će kadetske ekipe RK Izviđač, SRK Zrinjski Mostar i Škola rukometa Čelik Junior a nakon turnira bit će organiziran ručak i druženje svih sudionika. Utakmica za treće mjesto je u 16:00 sati, a finale u 17:00 sati.

“Dragi naši simpatizeri, navijači i prijatelji kluba, prošlo je godinu dana od kako nas je napustio dječak koji je svojom vedrinom, osmijehom i karakterom osvojio srca mnogih nas, svojih suigrača i navijača. Naš Gabriel Gučanin, svojim kolegama poznat kao “Gučko” svoje prve rukometne korake napravio je u Rukometnom klubu ”Nova Bila” pod vodstvom trenera Zvonke Perića, bio je član našeg kluba više od 5 godina. Nažalost tog kobnog 6. studenog 2022. godine probudila nas je vijest koja je slomila naša srca, u prometnoj nesreći smrtno je stradao naš Gabriel.”, poručili su iz RK Nova Bila.

“I danas s istim bolom se sjećamo tog dana, vjerujemo da negdje gore naš Gabriel pazi na sve nas i da je naš najveći navijač. U čast našem Gabrielu kolektiv Rukometnog kluba Nova Bila u suradnji s obitelji Gučanin odlučio je organizirati Memorijalni turnir u sjećanje na Gabija. Na taj način želimo se odužiti za sve trenutke koje je Gabriel proveo u našem klubu.”

0%