if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Glumci iz serije “Prijatelji” shrvani zbog smrti kolege

Glumci serije “Prijatelji” izjavili su u ponedjeljak da su potpuno shrvani nakon smrti glumca Matthewa Perryja, koji je u toj kultnoj seriji glumio Chandlera.

Svi smo potpuno shrvani nakon gubitka Matthewa, ističu Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer u zajedničkoj izjavi, prvom istupu nakon Perryjeve smrti u subotu. “Bili smo više od filmskih kolega. Mi smo obitelj.”

Glumac je preminuo u 54. godini. U subotu ga je bez svijesti pronašao njegov pomoćnik u jacuzziju u njegovoj kući u Los Angelesu. “Imamo toliko toga reći, ali sada ćemo odvojiti trenutak za tugovanje i prihvaćanje tog nesagledivog gubitka”, naveli su u svom priopćenju za javnost. “Trenutačno su naše misli i ljubav s Matthewovom obitelji, njegovim prijateljima i svima onima koji su ga voljeli diljem svijeta.”

Matthew Perry godinama se borio s ovisnošću o lijekovima protiv bolova i alkoholu. Uzrok smrti još nije poznat.

Nakon njegove neočekivane smrti brojne osobe odaju mu počast, od velikih holivudskih zvijezda do kanadskog premijera Justina Trudeaua.

Pravi kulturološki fenomen – “Prijatelji” ostavili su traga na generaciju gledatelja. Priča je to o avanturama skupine sretnih prijatelja – Rachel, Monice, Phoebe, Joeya, Rossa i Chandlera u New Yorku, isprekidana romantičnim vezama, uključujući onu Monice i Chandlera te beskrajnu sagu Rachel i Rossa.

0%