play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Ljubav je jača od svih daljina – Od malena za sva vrimena

Na današnji dan 28. listopada 1950. godine osnovana je najstarija navijačka skupina u Europi – splitska Torcida!

Nošeni sjajnom podrškom novotravničana, Društvo prijatelja Hajduka iz Novog Travnika večeras je tim povodom upriličilo izložbu fotografija pod nazivom “Od malena za sva vrimena”.

U suradnji sa HNK Hajduk Split, najmlađi novotravničani, članovi društva su protekli vikend imali priliku izaći na teren zajedno sa igračima Hajduka i Osijeka te vidjeti Poljud, igrače i navijače iz jedinstvene perspektive.

Priprema za utakmicu u prostorijama društva, crtanje transparenta dječjim rukicama, druženje i pjesma članova, put do Splita, posjeta parku “Za sva vrimena”, atmosfera na utakmici i još mnogo uzbudljivih kadrova sa ovog putovanja, večeras je prikazano u kratkominutnom video zapisu Petre FranjićFoto Studio – Franjić, koja je ujedno i autor svih izloženih fotografija.

Torcida su svi navijači Hajduka. I tek rođeno dijete, ali i umirovljenici. Torcida su i oni koji su Dalmatinci po rođenju, ali i novotravničani koji su večerašnjom svečanom bakljadom, povodom obilježavanja rođendana Torcide potvrdili “neraskidivu” povezanost između Novog Travnika i splitskog Poljuda, koji će ostati uspomena i najljepše sjećanje kako najmlađih novotravničana tako i njihovih ponosnih roditelja…

0%