if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Iz Osijeka nove medalje i zapaženi nastupi Judo kluba “Zmaj”

U Osijeku je završen međunarodni memorijalni judo turnir ” Josip Potnek”. Na turniru su nastupili predstavnici iz Madžarske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske sa oko 400 natjecatelja iz 30 klubova.

Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom natjecanju predstavljali su i novotravničani iz Judo kluba “Zmaj” pod vodstvom Kemala Šerifovića, predsjednika i trenera istoimenog kluba, koji u posljednje vrijeme ostvaruje sve zapaženije rezultate.

U velikoj konkurenciji natjecatelja iz svih navedenih zemalja, naši predstavnici ostvarili su sljedeće rezultate: Zara Šerifović osvojila je 2 mjesto. Naš novotravničanin Hamza Hođžić osvojio je medalju za 3 mjesto. Anes Brkić u svojoj kategoriji natjecanja osvojio je 2 mjesto, dok je Imran Mehanović u još jednoj kategoriji natjecanja osvojio medalju za 2 mjesto.

Pravo nastupa na turniru u Osijeku imali su dječaci i djevojčice, mladi kadeti i mlade kadetkinje, te kadeti i kadetkinje, a ostvareni rezultati novotravničana iz Judo kluba “Zmaj” samo su još jedan pokazatelj da sa djecom treba raditi i posvetiti im kvalitetno vrijeme , čemu svjedoče i svakodnevni treninzi , natjecanja i putovanja i izvan granica BiH…

Bravo za ovu divnu djecu i i njihove trenere

0%