if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Natali Dizdar predstavila novu pjesmu “Krug”

Zanosna Zadranka sa zagrebačkom adresom, diva Natali Dizdar objavila je dugoiščekivani novi EP “Blues po kišnim plažama” kojeg predstavlja prekrasna nova pjesma i spot “Krug”.

– Na EP-u se nalazi pet pjesama od kojih je pjesma ‘Kad mislim na to‘ bila prvi i jedini singl do sada. Album je ‘mekan‘ za slušanje, atmosferičan i s primjesama bluesa, te zvukom pianina koji sve povezuje u cjelinu – pojasnila je Dizdareva.

Kako je navedeno u priopćenju izdavačke kuće Aquarius Records, predstojeći EP rezultat je rada s dugogodišnjim suradnikom, gitaristom i koautorom Vladimirom Mirčetom.

Pjesma “Krug” simbolički je i zaokružila cijeli EP, a prati ju i emotivan spot koji potpisuje dobitnik nagrade Porin, Benjamin Strike:

– Cilj je kroz spot bilo prikazati momente jednog dana, ispričane kroz prizme nekoliko ljudi/parova (četiri priče, za četiri minute spota). Želja nam je bila prikazati prolaznost života, ali i osjećaj kad kao začaran i bez pomaka ostaješ u nekom trenutku, bio on dobar ili loš. Tekst pjesme sam doživio kao sanjiv i „slikovit“ te se radnja spota praktički ispisala sama od sebe. Spot smo snimali tri dana, na raznim lokacijama, od Moslavine preko Zagreba, rekao je Benjamin Strike.

0%