if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Petra Baškarad na Popfest-Kupres nagrađena za najbolji scenski nastup

Festival zabavne glazbe, Popfest – Kupres, 23. po redu, u organizaciji Hrvatskoga doma Kupres održan je sinoć u 19 sati u velikoj dvorani doma.

Već tradicionalno, festival u Kupresu okuplja i promovira mlade izvođače zabavne glazbe s prostora cijele BiH i HR i kao takav spada u najznačajnije festivale ove vrste u Bosni i Hercegovini.

Pobjednica ovogodišnjeg dvadeset i trećeg “Pop Fest – Kupres 2023″ je Lea Pućo iz Kaštela, drugu nagradu osvojio je Paško Bradarić Šlujo iz Splita, a treću Tonka Jadrić iz Splita.

Prvu nagradu publike osvojila je kuprešanka Petra Jelić, a nagradu za najbolji scenski nastup Novoteavničanka Petra Baškarad koja je nastupila sa pjesmom “Daire”.

Pored Petre, Novi Travnik su nas izuzetnim interpretacijama predstavile naše tin zvijezde Laura Kapetan, Petra Djak i Dunja Petrušić.

Čestitke za naše izvođače!

Na festivalskoj sceni ove godine nastupilo je 15 mladih pjevačkih nada. U natjecateljskom dijelu nastupila su djeca iz Republike Hrvatske i BiH i to iz Kupresa, Novog Travnika, Nove Bile, Travnika, Busovače, Kaštela, Splita i Prozora-Rame.

0%