if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Javni poziv za dodjelu sredstava u cilju ublažavanja socio-ekonomskog utjecaja energetske krize

Obavještavaju se zainteresirana fizička lica iz kategorije energetski siromašnih domaćinstava/kućanstava da je raspisan Javni poziv za dodjelu sredstava s pozicije Tekućeg transfera drugim razinama vlasti i fondovima – Podrška Europske unije Bosni i Hercegovini u cilju ublažavanja negativnog  socio-ekonomskog utjecaja energetske krize.

Integralni tekst predmetnog Javnog poziva, zajedno s pripadajućim Prijavnim obrascem, može se u elektronskom obliku besplatno preuzeti na službenoj web stranici Federalnog ministarstva rada i socijalne politike  (www.fmrsp.gov.ba).

U obavještenju se navodi da se prijave podnose jedinicama lokalne samouprave (općinama i gradovima) prema mjestu prebivališta domaćinstva/kućanstva u razdoblju od 23.10.2023. godine do zaključno s 10.11.2023.  godine.

Kompletan Javni poziv možete pogledati OVDJE

Prijavni obrazac za dodjelu sredstava s pozicije tekućeg transfera drugim razinama vlasti i fondovima – podrška Europske unije Bosni i Hercegovini u cilju ublažavanja negativnog socio-ekonomskog utjecaja energetske krize

0%