play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

U Zenici doček Nove godine uz Mariju Šerifović

Nakon što je u kolovozu održan sastanak u Gradskoj upravi Zenica kojem su prisustvovali gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, Almir Berberović, vlasnik firme “Beral music” d.o.o. Tuzla, i Nandino Škrbić, direktor Radio-televizije Zenica, a na kojem se razgovaralo o organizaciji proslave dočeka Nove godine na otvorenom, danas je i službeno objavljeno da će najspektakularniji novogodišnji doček biti upravo u Zenici.

Naime, Zeničane i sve posjetitelje u novogodišnjoj noći zabavljat će trenutno najpopularnija pop pjevačica Marija Šerifović.

“Otkako sam došao za gradonačelnika, organiziramo “Zenica summer fest”, “Zenica adventure”, ali i proslavu Nove godine. Nažalost, građani godinama nisu imali takve sadržaje, tako da sam odmah po dolasku za gradonačelnika to promijenio. Želja im je da i ove godine, a nakon vrhunskog “Zenica summer festa”, mojim građanima poklonimo spektakularan koncert odnosno nastup regionalne muzičke zvijezde u novogodišnjoj noći”, rekao je ranije gradonačelnik Kasumović.

Kako prenosi 072info prenosi da detaljniji program dočeka Nove godine na otvorenom u Zenici još uvijek nije objavljen.

0%