play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Hajduk broj prodanih sezonskih ulaznica ograničava na 20 tisuća

Hajduk je objavio da broj prodanih sezonskih ulaznica ili pretplata, ograničava na 20 tisuća, što je gotovo dvije trećine kapaciteta stadiona Poljud. Poanta je da želi zadržati određen broj ulaznica u slobodnoj prodaji te uz to imaju za određen broj ulaznica obveze prema sponzorima i partnerima. Iz Hajduka podvlače da se i te ulaznice plaćaju sukladno ugovorima i naglašavaju da ne postoje besplatne karte na Poljudu za nikoga.

Druga važna obavijest za navijače Hajduka je da se već u pretplati i slobodnoj prodaji prodalo 25 tisuća ulaznica za derbi protiv Osijeka, koji se igra u nedjelju od 18 sati. Jasno je dakle da će Hajduk rasprodati Poljud i za ovu utakmicu. Priopćenje o važnom potezu Hajduka prenosimo u cijelosti:

“Svi mogući rekordi vjernih Hajdukovih navijača oboreni su u 2023. godini. Broj članova približava se impozantnoj brojci od 103.000, a Hrvatsku i svijet obišle su impresivne scene proslave i fantastične koreografije koja je krasila poljudske tribine u derbiju kada je dosegnuta brojka od 100.000 članova. Poljud je u šest odigranih utakmica u ovoj sezoni pohodilo 162.967 gledatelja, od čega u prosjeku 27.161. 

Trenutni broj pretplatnika je na brojci od 19.568, a Klub je iz poslovno-operativnih razloga donio odluku da će se ta brojka zaustaviti na 20.000 (što je ispunjenost gotovo 2/3 stadiona) nakon čega će se zaustaviti prodaja sezonskih ulaznica. Polusezonske pretplate se neće prodavati, a svi oni koji je do sada nisu uspjeli kupiti/obnoviti imaju tu mogućnost dok se ne dosegne 20.000. prodana pretplata. Svim pretplatnicima za sezonu 2023./2024. dostupna je opcija ustupanja svog pretplatničkog mjesta u slučaju da nositelj pretplate ne može prisustvovati određenoj utakmici.”

0%