if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Leon Gavrić osvojio prvu nagradu na dječjem festivalu u Užicama

Novotravničanin Leon Gavrić zasjao je na pozornici Međunarodnog dečjeg muzičkog festivala “Ljubav, naša je planeta“ te je u starijoj kategoriji u konkurenciji izvođača iz Sjeverne Makedonije, Ukrajine, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i domaćina Srbije osvojio prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda. Ovaj uspjeh Leonu Gavriću će ostati u slatkom sjećanju, jer je za nagradu dobio i čokoladnu tortu.

Izvedbom pjesme „R’N’R’ je dobar fol“, za koju su tekst napisali Marijana i Josip Dujmušić, glazbu Josip Dujmušić i aranžman Josip Vukoja, osvojio je i srca publike.

Grand Prix, titulu pobjednice festivala ponijela je Ana Vanchevska iz Sjeverne Makedonije, sa pjesmom „Svetot na muzikata“.

Festival je održan 15.listopada 2023.g. u prelijepom ambijentu Narodnog pozorišta Užice pod vodstvom direktora festivala Nikole Pejovića i svesrdnu pomoć Olivere Cvetić.

I ovaj uspjeh potvrđuje da festival „Dok teče Lašva“ stvara kvalitet kroz dječje pjesme i rad na pjevačkom i scenskom odgoju mladih glazbenika. Iz Udruge „Dok teč Lašva“ poručuju da uskoro očekuju nove suradnje sa festivalima u regiji, na kojima će Bosnu i Hercegovinu i grad Novi Travnik predstavljati zvijezde i zvjezdice sa ovogodišnjeg festivala!

0%