play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Ovo je najslušanija pjesma u Hrvatskoj, ruši rekorde, naša mladež se uz nju opija po klubovima i pjeva: ‘Lepi moj…‘

Na drugom mjestu je također Aleksandra s pjesmom “Devet života”, a na trećem mjestu je “Rizik” Džejle Ramović iz BiH i srpskog repera Hennyja.

Na prvom mjestu na Billboardovoj listi najslušanije glazbe ovoga tjedna u Hrvatskoj je pjesma “Dam dam dam” Aleksandre Prijović, djevojke koja je napunila pet zagrebačkih arena. A mogla bi i šestu…

Evo i ostalih (spotove svih pjesama pogledajte na kraju teksta) devet pjesama:

Na drugom mjestu je također Aleksandra s pjesmom “Devet života”, a na trećem mjestu je “Rizik” Džejle Ramović iz BiH i srpskog repera Hennyja. Jala Brat i Buba Corelli iz BiH zauzeli su na ovoj listi slušanosti četvrto mjesto s pjesmom “Padam”, dok se na petom mjestu nalazi jedini Hrvat i to je Grše sa svojim ljetnim hitom “Mamma mia”, prenosi Slobodna Dalmacija.

Šesto mjesto slušanosti zauzeo je Jala Brat & Buba Corelli Featuring BOUNTY & COCOA x DJ Tomekk s pjesmom “Marakesh”

Srpski reper Dragomir Despić poznatiji pod umetničkim imenom Desingerica i Luka Bijelović Pljugica s pjesmom “Djuskavacc” su na sedmom mjestu, dok su na osmom mjestu Biba X Seksi s pjesmom “Patron”, na devetom su mjestu Jala Brat, Buba Corelli & Hava i pjesma “Dale”, dok je na desetom mjestu Sajfer s pjesmom “Karneval II”.

0%