if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Irska atrakcija proglašena najboljom u Europi

Prema World Travel Awards najbolja turistička atrakcija Europe u 2023. godini je Guinness Storehouse u Dablinu.

Kada pomislite na najbolju turističku atrakciju u Europi, vjerojatno vam padaju na pamet Stonehenge, Koloseum u Rimu ili Eiffelov toranj. Svi su nevjerojatno poznati, ali jedna znamenitost ih je nadmašila u utrci za vodeću europsku turističku atrakciju na iznenađenje mnogih.

Prema World Travel Awards, gala svečanosti koja svake godine slavi najbolje od putovanja, turizma i gostoprimstva od 1993. godine, pivara Guinness Storehouse u Dablinu je vodeća turistička atrakcija u Europi.

Među nominiranim su bili i Buckinghamska palaća u Londonu , Sagrada Familia u Barceloni i Akropola u Ateni .

Guinness Storehouse je prvi put osvojio nagradu još 2015. godine i rangiran je kao najbolja turistička atrakcija u Irskoj u cjelini. Nalazi se u samom srcu Dablina, grada poznatog po obilju povijesti i kulture.

Skladište nije samo mjesto gdje se Guinness pripremao posljednjih 250 godina, već nudi pogled iza kulisa na zamršenosti pravljenja i točenja ovog svjetski poznatog piva.

Tu je i kino sala posvećena prikazivanju starih Guinnessovih reklama i nedavno renovirani Gravity Bar koji ima prekrasan pogled na irsku prijestolnicu.

0%