if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

U požaru u Gradačcu ozlijeđena jedna osoba

Vatrogasne ekipe uspjele su staviti pod kontrolu vatrenu stihiju koja je rano jutros zahvatila proizvodne pogone Modne konfekcije Kula Gradačac. Kako je potvrđeno, prilikom izbijanja vatre jedna osoba je ozlijeđena te je prevezena u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Jutros rano je došlo do izbijanja požara na proizvodnim pogonima Modne konfekcije Kula Gradačac, a policija je o događaju obavještena u 5:40 sati.

“Kako je navedeno u prijavi, jedna osoba koja je vršila osiguranje objekta je u pokušaju da gasi navedeni požar zadobila određene ozljede u vidu opekotina te je prevezena u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Na terenu su policijski službenici PS Gradačac koji osiguravaju mjesto događaja te službe vatrogasaca iz Gradačca, Srebrenika i Brčkog”, kazala je za Klix.ba Adnana Sprečić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.

Kako je potvrđeno iz Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, ozlijeđena osoba se nalazi u Klinici za plastičnu i maksilofacijalnu kirurgiju te se trenutno vrši obrada, nakon koje će biti poznato točno stanje pacijenta.

Vatrogasne ekipe uspjele su lokalizirati požar, vatra je stavljena pod kontrolu te se dalje ne širi.

Uzrok požara za sada nije poznat, a nastala je velika materijalna šteta. Uviđaj će biti obavljen kada se za to steknu uvjeti.

0%