if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

U centru Banja Luke izbio veliki požar

U centru Banja Luke danas je izbio požar. Prema do sada dostupnim informacijama, požar je izbio u zgradi “Еlektrokrajine” te se proširio na hotel Bosna. Obje zgrade su evakirane.

Gost hotela Aleksandar Čurčić rekao je ranije novinarima da su na drugom spratu objekta osjetili dim i da su neki od njegovih kolega zatražili liječničku pomoć nakon što su se nagutali dima.

Direktor Elektrokrajine Dragan Čavić rekao je da su, prema prvim informacijama, uzrok požara u tom poduzeću neispravne elektroinstalacije u toaletu.

Glasnogovornik Elektrokrajine Predrag Klincov rekao je ranije Srni da su svi radnici napustili objekat tog poduzeća i da je požar najvjerovatnije izbio na prvom spratu objekta, koji se nalazi uz Hotel “Bosna”. 

Banjalučka hitna pomoć zbrinula je osam lica koja su se nagutala dima uslijed požara, rečeno je Srni u Domu zdravlja Banja Luka.

Iz Doma zdravlja Banja Luka navode da su primili poziv jednog pacijenta da se nagutao dima, a izlaskom na lice mjesta ustanovljeno je da se još pet lica žale na iste tegobe, dok su se naknadno javile još dvije osobe.

Svi su zbrinuti i prevezeni u Službu hitne medicinske pomoći na dalju opservaciju, naveli su u banjalučkom Domu zdravlja.

0%