play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Huawei uz premium seriju ponovno osvaja tržište

Američke sankcije nametnute Huaweiu imale su za cilj potpunog uništenja kompanije koja je 2019. bila na prekretnici da preuzme prvo mjesto u svijetu pametnih uređaja.

Mnogi eksperti su predviđali kraj ovog brenda jer je ostao bez 5G podrške i Google servisa. No, pet godina kasnije Huawei polako ali sigurno ponovno osvaja tržište. Ušli su u tržište laptopa i kompjutera, a sa Mate 60 serijom vratili su se na velika vrata.

Najnovija Uitimate serija podržava 5G internet, a dizajn i kamere su izvrsne. Uređaji iz Mate serije osvojile tržište i traje prava pomama za uređajima. Uz vlastiti procesor i vrhunske kamere Huawei je ponovno zaludio svijet. Stoga je došlo do nestašice uređaja .

Razlog sporog opskrbnog lanca temelji se na trenutnoj potražnji na tržištu, koja je nadmašila Huaweijeva vlastita očekivanja s Mate 60 serijom. Dobavljači su zatečeni ogromnim tržišnim narudžbama koje je Huawei poslao nakon prvog mjeseca.Prijavljeno je da zaposlenici Huaweija rade prekovremeno kako bi osigurali da lanac opskrbe zadovolji stalnu potražnju.

0%