play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Nove medalje na državnom nivou za Lugan Team

U Gradskoj dvorani u Sanskom Mostu održan je Međunarodni kickboxing kup „ SANA OPEN 2023 “ na kojem su nastupila čak 34 kluba sa 294 takmičara..

Sanski Most je ove godine ugostio najbolje kick boksere iz regije koji su nastupili na  Internacionalnom kickboxing turniru „Sana open 2023“.  Ovaj tradicionalni sportski događaj organizirao je Kickboxing klub „Galaja“ , a u sklopu obilježavanja Dana oslobođenja Sanskog Mosta, a  radi se o jednom od najvećih sportskih događaja koji se posljednjih godina organizira u gradu na devet rijeka.

Natjecanje je održano u četiri discipiline: light contact, poingt fight, kick light i muzičke forme u konkurenciji pionira, kadeta, juniora i seniora, a na turniru su sudjelovali klubovi iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i BiH.

Novotravnički predstavnici “Lugan Team” mogu se pohvaliti sa odličnim rezultatima, jer je prvo mjesto u kategoriji Kick Light – 6o kg osvojima naša Lejla Lugan, dok je drugo mjesto osvojila Senema Lugan u kategoriji Kick Light – 46 kg za starije kadetkinje..

Uz izuzetno jaku konkurenciju u svim uzrasnim kategorijama najboljih kick boksera iz regije , naši predstavnici iz “Lugan Teama” nagrađeni su za atraktivne borbe na ovom natjecanju

0%